Werken bij...

Het tijd om mijn blik naar buiten te richten! Zonder de behoefte om direct van ondernemer naar werkgever te gaan, ben ik in voor nieuwe samenwerkingen en nieuwsgierig naar verscholen schrijftalent in mijn omgeving dat ik (nog) niet ken.

Jorinde Brink

Schrijf je mee?

Denk je dat je iets toe kan voegen aan JorindeSchrijft? Heb je een vlotte schrijfstijl, hou je net als ik van lokaal & persoonlijk en word jij ook blij van interviewen? Ben je net klaar met de opleiding (bijv. communicatie of journalistiek), wil je als student ervaring opdoen of ben je een (startende) zzp’er? Laat van je horen, ik maak graag kennis met je!

JorindeSchrijft helpt met haar teksten de regio Hardenberg op de kaart te zetten. Dit doe ik o.a. door het maken van online en offline magazines en het schrijven van webteksten, advertorials, e-mailnieuwsbrieven, persberichten en social mediateksten voor lokale en regionale organisaties en bedrijven. Ook wordt JorindeSchrijft ingehuurd door gemeenten in de regio om op een begrijpelijke manier de inwoners te informeren en help ik ondernemers met pakkende teksten bij het opbouwen van hun naam en merk.

Ben je nieuwsgierig, creatief, niet bang voor deadlines en graag onder de mensen?
Dan zouden we wel eens een goede match kunnen zijn!