Expertise

Verhalen maken die raken en mensen in beweging brengen. Dat is wat ik doe. Mijn luchtige schrijfstijl en mijn journalistieke achtergrond typeren mijn stijl en aanpak. Met vlotte en krachtige teksten help ik organisaties om goed voor de dag te komen. Mijn doel is onder woorden brengen wat jou zelf niet lukt. In begrijpelijke taal en op de juiste toon; dat is waar ik voor sta.

JorindeSchrijft

Interviews

Het klinkt soms wat gewichtig, maar een interview is dé manier om de juiste toon te vangen en tot de kern te komen. Ik zie het als een laagdrempelig en vermakelijk vraaggesprek dat boeiende informatie op kan leveren. Interviews zorgen voor unieke content en brengen jouw verhaal tot leven!

Lees meer

Publiciteit

Is het tijd om je organisatie of bedrijf eens in de schijnwerpers te zetten? Wil jij meer lokale bekendheid maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Ik ken de weg en zal je helpen want timing, een goed gekozen invalshoek en de juiste contacten kunnen goed van pas komen.

Lees meer

Webteksten

Zonder goede website ben je nergens. Maar ook een goede site met slechte teksten heeft niet het gewenste effect. Doen jouw teksten wat ze moeten doen? Ik help je graag met het schrijven van aansprekende teksten. Leesbaarheid staat bij mij voorop.

Lees meer