Nog even en dan verlaat ik mijn geliefde kantoor in de Kastanjehof voor een nieuw avontuur. Een avontuur op zee dit keer. De koers is al bepaald. Een omgebouwde zeecontainer op bedrijventerrein Nieuwe Haven wordt mijn nieuwe thuishaven.

JorindeSchrijft

Van klaslokaal naar zeecontainer

Tijd voor een nieuwe stap! Ik verhuis van klaslokaal naar zeecontainer. Vanaf 2021 is RUIM mijn nieuwe werkplek. RUIM is een oude fabriekshal waar creatieve ondernemers vanuit verbouwde zeecontainers hun bedrijf runnen. Met creatieven, flexers en ruimte voor workshops en brainstormsessies kan het niet anders dan een bruisende ontmoetingsplek worden!  

Er wordt keihard gewerkt. Elke dag wordt RUIM een stukje mooier. Langzaam wordt de oude machinefabriek omgetoverd tot een geweldig verzamelgebouw. Een creatieve hotspot, waar ik onderdeel van mag zijn. Ik kan niet wachten! 

 Nieuwsgierig? Houd Instagram in de gaten! #ruimvolcreatieven