Al meer dan 30 dagen heeft ze gezwoegd en gezweet en al duizenden woorden heeft ze geschreven… Van een fatsoenlijk voorstellen is het nog niet gekomen. We waren druk aan het tikken. Niet gewoon druk, maar hééél druk! Dus weinig tijd voor social media posts en ook weinig tijd voor een rustige en relaxte start voor Liesbeth. We gingen er vol in en gelukkig pakte dat goed uit!

Haar humor, journalistieke achtergrond, perfectionisme, zelfspot en liefde voor mooie, menselijke verhalen, spelletjes, truien en broodjes brie… Het blijkt een goeie match! Jullie zullen dan ook vast nog vaak iets van haar zien en lezen.

Meer weten over Liesbeth? Lees dan hieronder haar blog!

JorindeSchrijft

Even voorstellen…

Hoi! Ik ben Liesbeth van der Pijl, 29 jaar en ik woon al mijn hele leven in Hardenberg. Ik deel mijn huis met mijn vriend Joris en kater Mo in de Marslanden. Ja, ik hou van katten.
Na een lange studie Journalistiek voelde ik me bij Jorinde direct op mijn plek. Tijdens de eindfase van mijn studie worstelde ik een beetje met de richting die ik op wilde. Ik heb een liefde voor storytelling en hou van persoonlijke verhalen, dus na mijn eerste gesprek met Jorinde wist ik: dit is wat ik wil doen!
Natuurlijk is het spannend als je ergens begint. Maar toen de kat eenmaal uit de boom gekeken was, werd de klik tussen Jorinde en mij goed duidelijk. Ik krijg de verantwoordelijkheid, maar ook de ruimte en het vertrouwen om van elk verhaal iets moois te maken.
Ik ben ietwat perfectionistisch, maar ook niet te trots om toe te geven als iets me niet lukt. Daar is gelukkig ook ruimte voor. Ik merk dat ik bij JorindeSchrijft mijn creatieve ei kwijt kan, maar dat ik tegelijkertijd nog veel kan en mag leren. Een heerlijke werkplek met een ongedwongen sfeer, maar bovenal ook gewoon heel erg gezellig.